Az Ecseri Kulturális és Sport Egyesület darts eredményei

Az elmúlt másfél hónapban igencsak sok versenyünk volt. Csapatversenyek terén a következő eredményekkel büszkélkedhetünk:

Steel szakág:
2015. január 20-án Budapesten R+Á (Budapest) csapata fogadott minket. Az 501 DO 9:2, a crickett 9:0, azaz 18:2 arányban győzedelmeskedtünk.

2015. február 25-én Vecsésen mi voltunk a házigazdái az Acéldarazsakkal (Budapest) való csatának, mely során az 501 DO 9:7, a crickett 9:5, azaz 18:12 arányban hoztuk a meccset.

Soft szakágban egy összecsapásra került sor egyelőre. A sors iróniája, hogy a két ecseri csapat rögtön egymással kezdett. Izgalmakban nem volt hiány, hiszen az 501 DO eredménye 8:8, a crickett is az utolsó pillanatban dőlt el, és így 9:7-re, azaz 17:15-ös végeredménnyel Horváth Tamás (csk.), Kozma László, Kövesdi Márton, Szatmári László összeállítású csapat felülmúlta a másik ecseri csapatot (Kőfalvi Ernő, Szatmári Zsuzsanna (csk.), Varga Valéria, Vágó Ágoston).

Ami az egyéni és páros versenyeket illeti, a január 28-i megyei versenyen steel női páros 1. helyet (Varga-Szatmári), valamint a női egyéni 1. helyet is (Szatmári) az EKSE hozta el.

A március 1-jén zajló megyei versenyen a soft férfi páros kategóriában Kozma-Szatmári L. a 9. helyen, az egyéni versenyszámban Kozma 17., Szatmári 7. helyen végzett.

Mindenkinek további sok sikert!

Az EKSE csapatai


fotó: Massza Sándor

honlapkészítés: dupai