UNIÓS TÁMOGATÁS SEGÍTSÉGÉVEL FEJLESZTETTE ÉS BŐVÍTETTE KAPACITÁSÁT A PRO-FORM KFT. AZ ECSERI TELEPHELYÉN.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Pro-Form Kft. 106,45 millió forint uniós támogatást nyert a KMOP-2013-1.2.1 Komplex vállalati technológia –fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretében.

A Pro-Form Kft. fő tevékenységi körei az egyszer használatos hőre lágyuló műanyag csomagolóeszközök gyártása, vastag lemezek vákuumformázása és kikészítése, valamint az ezeket a tevékenységeket kiszolgáló lemez és fóliagyártás extrudálással.
Magas minőségű termékeivel és szolgáltatásaival különösen az édesipari csomagolások területén széles nemzetközi ismertséget szerzett. Ennek eredményeképpen dinamikusan nő a vevői és termékei száma, ami szükségessé teszi a kapacitásainak bővítését.
A támogatással megvalósuló projekt keretében két új extruder sort, préslég és vákuumformázó gépeket, öttengelyes kikészítőgépet állítottak munkába, a szerszámfejlesztésekhez új tervező programot állítottak rendszerbe és a szakmai színvonal emelése érdekében szervezetépítési, és fejlesztési tanácsadást vettek igénybe.


honlapkészítés: dupai