Az útdíj ellen tüntetnek Vecsésen pénteken

A Pest megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint demonstráció miatt lassulhat a forgalom a 4. számú főúton és a 400. számú úton.
A bejelentett forgalomlassító demonstráció 2015. január 16-án 16 óra és 18 óra között lesz.
A résztvevők járműveikkel a 4. számú főút és a 400. számú főút forgalmi sávjainak egy részét foglalják majd el. Az érintett útszakaszokon félpályás útlezárásra kell számítani, ezért a járművezetők az alábbi szakaszokon hosszabb menetidővel számolhatnak.
1. A 4. számú főút (új négyes, vagy elkerülő négyes út) Monor felé vezető oldalán a 19500-as méterszelvénytől kb. 1 kilométeres szakaszon. (Kb. a Market Central és a repülőtéri leágazás között.)
2. A 400. számú úton (régi négyes út) Vecsés lakott területén belül a Fő út 232. szám előtti szakasztól Monor irányába kb. 1 kilométeres szakaszon.

Torlódás kialakulása esetén a 400. számú úton közlekedők a Vecsés, Nimród utca - Károly utca - Attila utca - útvonalon keresztül tudnak visszatérni a 400-as útra, kikerülve a demonstrációval érintett útszakaszt. A 4. számú főúton esetlegesen kialakuló torlódást a Budapest irányából érkezők a 400. számú út - Új Ecseri út - M0 útszakaszon kerülhetik ki és térhetnek vissza a 4. számú elkerülő útra.

A járművezetők türelmét és megértését köszöni a rendőrség!

A Volánbusz értesíti a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a tüntetés miatt a Budapest - Vecsés - Üllő - Monor és a Budapest - Ecser - Maglód - Gyömrő útvonalakon egyes járatok esetében késések előfordulhatnak.

(Forrás: police.hu és volanbusz.hu


Forrás: police.hu

honlapkészítés: dupai