Január 5-étől, hétfőtől építési munkák miatt változások lesznek a vonatközlekedésben. Több vonat nem a Keleti Pályaudvarra érkezik, illetve nem onnan indul.

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyközlekedési Igazgatóságot, hogy 2015. január 5-től – 2015. március 6-ig Budapest-Keleti pályaudvar Kerepesi úti felüljáró átépítési munkái miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A hirdetményben szereplő vonatok vonatok a vágányzár ideje alatt Kelenföldre közlekednek a Keleti pályaudvar helyett, illetve Kelenföldről indulnak. (Ferencváros állomáson megállnak.)

KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.

Ilyen vonat az Ecserről 06.40., 07.00., 07.20., 07.40. órakor induló szerelvény.
Kőbánya-Felső, vagy Rákos állomásokon lehet átszállni.

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.

2015. január 5-től március 6-ig a 120a (Budapest - Újszász - Szolnok) vasútvonal állomásai és Budapest-Keleti közötti viszonylatra kiadott jegyek Kőbánya felső - Ferencváros - Kelenföld útirányon illetve vissza is érvényesek. A 120a vasútvonal állomásai és Ferencváros illetve Kelenföld közötti viszonylatra kiadott jegyek csak a jelzett útirányon érvényesek, Budapest-Keleti felé nem lehet velük utazni. Ezeknek a jegyeknek az ára díjszabási okokból magasabb, mint azoké, amelyeknek kiindulási vagy célállomása Budapest-Keleti. Kérjük, hogy menetjegy- vagy bérletvásárláskor a kívánt viszonylatot körültekintően válassza meg.

Hirdetmény_120a_Budapest-Keleti_0105-0306.pdf


honlapkészítés: dupai