Uniós támogatás segítségével fejleszt és bővíti kapacitását a Pro-Form Kft. az ecseri telephelyén.

Sajtóközlemény

Uniós támogatás segítségével fejleszt és bővíti kapacitását a Pro-Form Kft. az ecseri telephelyén.

A Pro-Form Kft. 106,45 millió forint uniós támogatást nyert a KMOP-2013-1.2.1 Komplex vállalati technológia –fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A Pro-Form Kft. fő tevékenységi körei az egyszer használatos hőre lágyuló műanyag csomagolóeszközök gyártása, vastag lemezek vákuumformázása és kikészítése, valamint az ezeket a tevékenységeket kiszolgáló lemez és fóliagyártás extrudálással.
Magas minőségű termékeivel és szolgáltatásaival különösen az édesipari csomagolások területén széles nemzetközi ismertséget szerzett. Ennek eredményeképpen dinamikusan nő a vevői és termékei száma, ami szükségessé teszi a kapacitásainak bővítését.
A támogatással megvalósuló projekt keretében két új extruder sort, préslég és vákuumformázó gépeket, öttengelyes kikészítőgépet állítanak munkába, a szerszámfejlesztésekhez új tervező programot állítanak rendszerbe és a szakmai színvonal emelése érdekében szervezetépítési, és fejlesztési tanácsadást vesznek igénybe.A cégről és a fejlesztésekről bővebb információt a www.pro-form.hu oldalon olvashatnak.

Kapcsolat:
Név/cím: Pro-Form Kft. 1139 Budapest, Teve u. 60. Helmajer László
Telefon/fax: 06 1 339 68 41, 06 1 330 53 01
E-mail: info@pro-form.hu

honlapkészítés: dupai