Kérlek segíts!

Egy volt ecseri lakos, községünk nyugállományú körzeti megbízott rendőre, Fehér István két kis gyermekének lenne szükség segítségre.
Rebeka Sára és Emese Csenge súlyos beteg. Kérjük olvassák el az alábbi sorokat, és ha tudnak, segítsenek nekik.

2007. április 25-én születtünk Budapesten. Születésünk után súlyos állapotba kerültünk. Nem volt keringésünk és légzésünk, mindent a gépek végeztek helyettünk. Ekkor a szüleink még nem tudták, milyen súlyos betegek maradunk, csak várták, hogy jobban legyünk. Három hónapot kellett várnunk, hogy haza jöhessünk maglódi otthonunkba. Jelenleg 21 hónaposak vagyunk, mindketten súlyosan károsodottak. Nem tudunk mozogni, beszélni és szájon át táplálkozni. A betegségünk neve Perinatalis cerebralis laesio, tetraparesis, psychomotoroso retardatio, gastrosztoma. Sajnos 2008. október 13-án meg kellett műteni minket, gaststrotubust kaptunk, hogy táplálni lehessen bennünket. Egy cső van bevezetve a gyomrunkba, ezen keresztül etet az anyukánk. A szüleink mindent megtesznek, hogy nekünk jobb legyen, ne legyenek fájdalmaink és az állapotunkhoz képest boldogok legyünk, de ez mind nagyon sokba kerül. A gyógytornáért egy gyereknek is óránként több ezer forintot kell fizetni, és mi ketten vagyunk. Az étkezésünket csak speciális, előre elkészített tápszerrel –NUTRINI-lehet megoldani. A fecskendők, steril gézlapok, fertőtlenítők, vitaminok nem kaphatók közgyógyra, ki kell fizetnünk azokat. Szükségünk lenne egy speciális iker babakocsira is, hogy anyának könnyebb legyen velünk kimozdulnia.
Tudjuk, hogy rajtunk kívül még nagyon sok beteg gyerek van, de ha tudsz, kérlek segíts nekünk, hogy a mi életünk is könnyebb legyen, az állapotunk javulhasson, vagy legalább elviselhetőbbé válhasson.
A számlaszámunk : OTP bank 117-7342501919664
Elérhetőségünk: Fehér-Englerth Ibolya 06-70-389-69-92

Köszönjük, hogy segítesz

honlapkészítés: dupai