A monori rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytatott közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Zoltán 25 éves ceglédi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 25 éves férfi az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett 2014. március 4-én 13 óra körüli időben az M4-es autóúton Vecsés lakott területén kívül, Budapest irányából Monor felé. Az autóút 23-as kilométerszelvényében a gyanúsított – feltehetően a követési távolság be nem tartása miatt - hátulról nekiütközött az előtte azonos irányba közlekedő személygépkocsinak. Az ütközés következtében az autó letért az úttestről a kavicsos útpadkára és a szalagkorlátnak ütközött. A személygépkocsit vezető 53 éves ecseri férfi – a beszerzett orvosi vélemény alapján – maradandó testi fogyatékosságban megnyilvánuló sérüléseket szenvedett.

O. Zoltán a baleset következtében nem sérült meg.

A ceglédi férfit a monori rendőrök 2014. július 22-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.


honlapkészítés: dupai