Visszaéléseket követnek a a Dél-Pest megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt nevével

Figyelem!

Visszaélések a DPMV Zrt. nevével!

Bejelentések alapján felhívjuk a Tisztelt Fogyasztók figyelmét, hogy ismeretlen személyek Társaságunkra való hivatkozással (hamis megbízó levéllel) próbálnak bejutni az ingatlanokba, abból a célból, hogy ott csatornatisztítási / csatorna ellenőrzési feladatokat végezzenek. Az előzetes egyeztetés nélkül érkező munkások többnyire hivatalosan bejegyzett cégek tagjai és ingatlanon belüli csatornatisztítási feladatokra vállalkozhatnak. A főként időseket megtévesztő vállalkozók dolguk végeztével készpénzfizetési számlát állítanak ki, több tízezer forintos összegről.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Társaságunk ilyen jellegű feladattal nem bízott meg külső alvállalkozót, illetve az esetleges általunk végzett ilyen jellegű munkálatok során helyszíni készpénzfizetésre nincs lehetőség Társaságunknál.

Kérjük, hogy amennyiben a fent leírt módon - Társaságunkra való hivatkozással - keresik meg Önöket, akkor ne írjanak alá semmit! (például megrendelő formanyomtatványt) így elkerülhetik az azonnali készpénzfizetést. Ezen kívül kérjük, hogy az esetet jelentsék a rendőrségen, vagy ha bizonytalanok, akkor érdeklődjenek a Társaságunk 06-29/340-010-es központi elérhetőségén.

Sárosi István
elnök-vezérigazgató

Lakossági bejelentések egyelőre Vecsésről érkeztek a céghez ebben a témában, de nem árt Ecseren is óvatosnak lenni. A belső csatornahálózat tisztítására egyébként általában semmi szükség nincsen, hiszen a sok tisztítószertől magától tisztul. Sajnos minden évben feltűnnek távoli megyékből érkező utazó személyek, akik munkásruhában járva próbálják megtéveszteni a cégeket, intézményeket, a lakosságot.


honlapkészítés: dupai