Zöldhulladék elszállítás

Értesítjük Önöket, hogy a szolgáltató 2014. június 18-án, szerdán és 19-én, csütörtökön végzi a következő zöldhulladék gyűjtést.

2014. június 18-án, szerdán a következő utcákból viszik el a zöldhulladékot:
Ady Endre utca, Ipari park,Állomás utca, Andrássy utca, Apponyi utca, Arany János utca, Árpád utca, Attila utca, Bercsényi utca, Bezerédi utca, Gagarin utca, Gyöngyvirág utca, Határ utca, Ibolya utca, Jókai utca, Mátyás utca, MÁV állomás épülete, Petőfi utca, Rózsa utca, Steinmetz kapitány utca, Széchenyi utca, Szegfű utca, Tölgyfa utca, Tulipán utca, Vasút utca, Zrínyi utca, Akácfa utca, Bajcsy-Zsilinszky utca, Vörösmarty utca.

2014. június 19-én, csütörtökön a következő utcákból viszik el a zöldhulladékot:
Cvik dűlő, Cserfa utca, Ecsellő utca, Eskü utca, Grassalkovich tér, Hunyadi utca, Kálvária utca, Kereszt utca, Kerti dűlő, Kossuth utca, Lovas dűlő, Maros Rudolf utca, Meskó Rudolf utca, Mikla Pál utca, Nádas Béla utca, Öregszőlő utca, Szalaska dűlő, Szent Antal utca, Szent Imre utca, Szent István utca, Tabáni utca, Teleki Pál utca, Ujhelyi József utca, Vida dűlő, Volly István utca, Zártkerti dűlő, Deák Ferenc utca, József Attila utca, Rákóczi utca.

Kérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy a hulladékot csak a szállítást megelőző este tegyék ki a közterületre! Sajnos nagyon sokan zöldhulladék tárolónak tekintik a közterületet, és folyamatosan az utcán tárolják a hulladékot. Ahogyan a szemetes kukákat is csak megelőző nap tesszük ki az utcára, ugyanúgy vonatkozik ez a zöldhulladékos zsákokra is.
A szabálysértésekről és a szabálysértési eljárásról szóló 2012. évi II. törvény 196. § (2) bekezdése szerint "Aki települési hulladékot a közterületen engedély nélkül lerak, elhelyez, vagy nem a kijelölt lerakóhelyen rak le vagy helyez el, szabálysértést követ el."

Kérjük, hogy a megadott napon reggel 6 óráig szíveskedjenek a zöldhulladékot az ingatlanok elé kihelyezni, hogy a szállító autó esetleges korai elhaladása miatt ne maradjon hulladék az utcán.

Az apró hulladékot (falevelek) a szétszóródás megelőzése és a gyors munkavégzés elősegítése miatt zsákba gyűjtve, a zsákot bekötve helyezzék ki. A gallyakat kötegelve tegyék az utcára.

Balesetveszély miatt nem viszik el a nagydarab faágakat, ezért kérjük, hogy ezeket aprítsák kisebb (maximum 1 méteres) darabokra.

Az .A.S.A. Magyarország Kft. telefonszáma:06-29/540-290.

Ecser Község Önkormányzatának 17/2005. (X. 14.) számú, a köztisztaságról, a hulladékkezelésről, a hulladékok szelektív gyűjtéséről és a környezetvédelemről szóló rendelete szerint avart és kerti hulladékot elsősorban hasznosítani szükséges, komposztálással. Avar és kerti hulladék nyílt téri égetése május elsejétől szeptember 30-ig tilos.

A közösségi együttélés alapvető szabályait elmulasztó magatartást követ el az, aki
az avar és kerti hulladék nyílt téren történő égetését nem a 17/2005. (X. 14.)
önkormányzati rendelet 25. §; 26. §; 27. §-ban foglaltak szerint végzi.

A közösségi együttélés alapvető szabályait elmulasztó magatartás elkövetőjével szemben 5 000 Ft-tól 50 000 Ft-ig terjedő helyszíni bírság, illetve 5 000 Ft-tól 150 000 Ft-ig terjedő közigazgatási bírság szabható ki.


honlapkészítés: dupai