Legyen-e Falunap?

Ecser Község Önkormányzata a Művelődési Ház szervezésében - sok egyéb eseményen kívül – minden évben megtartja a Majális és a Szent István nap című rendezvénysorozatát.
A programokat már hónapokkal előbb megtervezik a Művelődési Ház munkatársai, majd jóváhagyatják az illetékes bizottságokkal és a Képviselő-testülettel. A rendezvények után természetesen értékelés következik. A szervezők és a bizottságok, testület is elmondja: milyennek tartotta a programokat, kell-e valamin változtatni. Természetesen egy ilyen rendezvénysorozat sikerét sok minden befolyásolja: a fellépők, a más településeken lévő programok, a helyszín, de akár az időjárás is.

A legutóbbi Szent István nap értékelésekor vetődött fel az a gondolat, hogy tartson-e az önkormányzat jövőre falunapot?

Sok településen választanak ki egy időpontot, amely nem kötődik nagyobb állami ünnephez, és szerveznek a lakosság, valamint az érkező vendégek részére különböző programokat.
A híradásokból is értesülhetünk hasonlókról, a falvak kihasználják néhány előnyös adottságukat a vendégcsalogatás céljából.

A Képviselő-testület azzal bízta meg a Művelődési Ház igazgatóját, hogy végezzen közvélemény-kutatást a falunappal kapcsolatban.

Ígyhát a Művelődési Ház vár minden ötletet, véleményt, programjavaslatot, amit az ecseri családok szívesen látnának, amiben szívesen részt vennének. Véleményüket a rabaimh@upcmail.hu e-mail címre küldjék el, vagy a Művelődési Házban található ötletdobozba helyezhetik el. A határidő: december 14.
Jelige: „Az én falunapom”

honlapkészítés: dupai