Jó időben - jó hangulatban. Az időjárás is kegyeibe fogadta a Majálist

Szombaton is tömegek látogattak ki az Ecseri Majálisra. A Sportpálya környékén már délelőtt nehéz volt parkolóhelyet találni, pedig a Pro-form Kft és a Koszta Sped Kft is nyitott meg területeket a gépkocsik számára.
Rekordszámú nevezés érkezett a főzőversenyre, csakúgy, mint a kispályás focira.
Délelőtt felléptek a gyermekcsoportok, majd az Apacuka Együttes szórakoztatta a kicsiket. A Családsegítő Szolgálat kézműves foglalkozást tartott. Az Ecseri Polgárőr Egyesület a Budapesti Polgárőr Szövetséggel közösen mutatta be eszközeit az érdeklődőknek. A Maglódi Rendőrőrs munkatársai most nemcsak a rendre ügyeltek, hanem KRESZ totóval és közlekedésbiztonsági tanácsokkal is várták az ecseri lakosokat. Bemutatkozott a Madárkórház, lehetett dodzsemezni, és más játékokat kipróbálni. Közben fáradhatatlanul rótta köreit a falunéző kisvonat, és még azoknak is örömet szerzett, akik nap mint nap itt élnek a településen, hiszen a vonat üléséről más szemszögből látjuk Ecsert. Szerencsére szebbnek látjuk. Olyanok dicsérték a települést, akik vendégként érkeztek szombaton Ecserre, és tetszettek nekik Ecser rendezett közterületei, a szép házat, a gondozott udvarok.

Délután az ecseri felnőtt csoportok szerepeltek a színpadon, majd kihirdették a versenyek eredményeit.
Fellépett a B52 Zenekar, majd Ríz Levente XVII. kerületi polgármester és barátai szórakoztatták népszerű zenekarukkal a közönséget. A programot utcabál zárta.
Készül a tócsni

A Koszta Sped Kft csapata


Az RLB Zenekar

honlapkészítés: dupai