Megújul a Tölgyfa utcai játszótér

A HungaroControl Zrt idén is meghirdette Társadalmi Felelősségvállalás Programját. A cég által kiírt pályázatra Ecser Nagyközség Önkormányzata is jelentkezett.

Zsolnay Tamás vállalatfejlesztési és külkapcsolati igazgató értesítette Gál Zsolt polgármestert, hogy a bíráló bizottság az előzetesen közzétett értékelési szempontok alapján úgy döntött, hogy Ecser Nagyközség Önkormányzata által benyújtott "Az ecseri Tölgyfa utcai játszótér újjáépítése" célú pályázat megvalósításához a HungaroControl Zrt 2.200.000-forinttal járul hozzá.

Nagyon köszönjük a HungaroControl támogatását. A térségünkben működő vállalat támogatásának köszönhetően ültethettünk fákat a Széchenyi utcába, hozzájárultak a lakodalmas szobor felállításához, valamint az ő forrásaikból valósult meg tavaly a patakparti sétány.

Ecser Önkormányzata elkötelezett abban, hogy a gyermekek minél jobban érezzék magukat lakóhelyükön. Ebbe a programba tartozik a a települési játszóterek megújítása is. A korábbi években az óvodák udvarán lévő játékok újultak meg, majd játszótér épült az iskolában is. 2013-ban készült el a Szent Antal utcai játszótér, az idén pedig - önkormányzati önerővel kiegészülve - a Tölgyfa utca - Tulipán utca sarkán lévő játszótérre kerül a sor, ahol az Európai Unió szabványainak megfelelő eszközöket szerelünk fel.


honlapkészítés: dupai