Az M0 építés utóélete

Az Ecser Községi Önkormányzat már több hónapja folytat egyeztetéseket az M0 autóút építési munkáinak befejezésével kapcsolatban a kivitelező PVT-M0 Konzorcium vezetésével.

Az egyeztetések egyik fő témája a szállítási útvonalakon lévő épületekben esetlegesen keletkezett károk megtérítése volt.
Mint az érintettek előtt ismeretes, a szállítási útvonalakon a kivitelező megbízottai a beruházás elkezdése előtt felmérték az épületek állapotát, állagát.

A PVT-M0 Konzorcium azt közölte, hogy akinek az építőanyag szállításból eredő kárigénye van a kivitelező felé, írásban jelezze feléjük. (A címet lásd lejjebb.) A panaszokat szakembereik megvizsgálják, a helyszínen is tájékozódva.
Elmondták továbbá, hogy részletes kimutatással rendelkeznek az egyes útvonalakon beszállított anyagmennyiségekről, tehát ki tudják mutatni, hogy gépkocsijaik száma hogyan viszonyul a teljes forgalomhoz képest.

Elköltözik a Porr AG ecseri irodája

A PVT-M0 Konzorcium eddig Ecseren is tartott fenn irodát. Az emeletes konténeriroda a Pro-Form Kft mögötti területen helyezkedett el. 2008. október 20-tól ezt a létesítményt megszüntetik.

Az új levelezési címük: Porr Technobau und Umwelt AG Magyarországi Fióktelepe
1181 Budapest, Zádor utca 4.

Vezetékes központi telefonszám: 06-1/296-11-00

Számlázási címük ugyanez.

honlapkészítés: dupai