Rövid időn belül harmadszor csaptak le a budapesti rendőrök Ecseren - gépjárművekkel kapcsolatos bűncselekmények miatt

Egy férfi 2014. március 10-én bejelentést tett a rendőrségre, mert meglátta egy ecseri autóbontó műhely udvarán korábban ellopott gépjárművét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a helyszínen intézkedés alá vonták a műhelyben tartózkodó személyeket.

A rendőrök az autóbontóban megtaláltak egy körözött gépjárművet, amelyet 2013. január 19-én a XVII. kerületből tulajdonítottak el, valamint egy gépkocsiból 2012. május 10-én ellopott, szintén körözés alatt álló motor blokkot.
A 37 éves telephely tulajdonos ecseri lakásán megtartott házkutatáskor a nyomozók egy újabb körözött gépkocsit foglaltak le, amelyet 2010. október 27-én Ausztriában tulajdonítottak el. A rendőrök megállapították, hogy a két gépkocsira új hatósági jelzést szereltek fel.

O. Bulcsú és F. Zsolt budapesti, valamint M. Alexandra kerepestarcsai lakosokat a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányságra bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt állították elő.

F. Zsolttal szemben - őrizetbe vétele mellett - a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett, valamint orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást és egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás: police.hu


honlapkészítés: dupai