Márciustól változik a vízórák leolvasásának időpontja

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy a Dél-Pest megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. szolgáltatási területén 2014. márciustól mérőállás bejelentésére minden hónap 25. és 30. napja között lesz lehetőség az eddig is szokásos módok valamelyikén: telefonon, személyesen az ügyfélszolgálati irodákban, levélben, elektronikus levélben, ill. a http://www.dpmv.hu/menu/ugyfeleinknek oldalon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy honlapunkon először március 25-én lesz elérhető ez a funkció és a szükséges adatok is csak akkor kerülnek feltöltésre.

Változnak továbbá a leolvasás időpontjai. A jövőben minden olyan településen, ahol a DPMV Zrt. a víziközmű szolgáltató, lakossági felhasználók esetében április és október hónapban olvassák le kollégáink a mérőket (közületi fogyasztóknál továbbra is havonta), az üdülőterületeken pedig szeptemberben kerül sor a mérők leolvasására.

Jogszabály rendelkezése alapján lehetőség van általánostól eltérő gyakoriságú – negyedévente történő – leolvasást kérni az erre szolgáló formanyomtatványon, amely megtalálható az ügyfélszolgálati irodákon, valamint a http://www.dpmv.hu/menu/nyomtatvanyok oldalon


Dél Pest megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt
2360 Gyál, Kőrösi út 190.
Telefon: 06-29/340-010
Fax: 06-29/341-518


A DPMV Vecsési Irodája

honlapkészítés: dupai