Már megtekinthetőek az Erzsébet program 2014. évi pályázatai

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány kiírta jövő évi pályázatait. A 2014. évben harmadik évébe lépő programra az Erzsébet utalvány forgalmazásából származó pénzügyi eredményből 3,5 milliárd forintot biztosítanak.

Az Erzsébet-program célja kezdettől fogva az volt, hogy a szolgáltatókhoz beérkező profit azokhoz jusson el, akiknek talán kevesebb lehetőségük van a kikapcsolódásra, nyaralásra. Az Erzsébet-program alapvető jellemzője a szociális felelősségvállalás, ennek köszönhető, hogy az elmúlt időszakban összesen negyedmillió ember jutott pihenési lehetőséghez, köztük 100 ezer olyan gyermek, akik egyébként talán nem jutottak volna el nyaralni.

A 2014. évi kiírások megtekinthetők a www.erzsebetprogram.hu oldalon.
Pályázni 2014. január 2-ától lehet, összesen 62 pályázati kiírásra.

A pályázatoknak két nagy csoportja van:
Erzsébet tábor és szociális üdülési pályázatok.

Az Erzsébet tábor pályázatai iskolai csoportoknak is szólnak. Többségükben a különböző sportágak tematikus táborait is megtaláljuk itt. A táborokat a terület híres szakemberei, élsportolói vezetik.

A szociális üdülési pályázatok négy kategóriában lettek meghirdetve: fürdőbelépő nyugdíjasok részére, pályázat fogyatékossággal élőknek, nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak.


honlapkészítés: dupai