Hulladékszállítás, szelektív gyűjtés december 27-én

Elnézést kérünk, hogy Karácsony ünnepén ilyen egyszerű hírrel jelentkezünk, de bizonyára sokakat érdekel, hogy az .A.S.A. Magyarország Kft. nem jelzett változást a szemétszállítás rendjében. Tehát a legközelebbi hulladékgyűjtési nap 2013. december 27. péntek. Mivel ez a nap a hónap utolsó péntekje, szelektív hulladékgyűjtés is lesz.
A kukákat, zsákokat reggel hat órától kezdődően viszi el a szolgáltató.

Ide tartozó hír, hogy jogszabályi változás lehetővé tette: 2014. első félévében továbbra is az .A.S.A. lássa el a lakossági hulladékszállítást. A Nagyközségi Önkormányzat három árajánlatot kért be, és az .A.S.A. ajánlata volt a legkedvezőbb. Ezért 2014-ben is a megszokott cég viszi el a szemetet, legkésőbb a kiírt közbeszerzési eljárás jogerős lezárultáig, illetve az új közszolgáltatási szerződés megkötéséig. (De legfeljebb 2014. június 30-ig.)

Az Önkormányzatnak a lakosság által befizetett díjat havonta jelentős összeggel kell kiegészítenie, mert a lerakói járulék miatt és a rezsicsökkentés okán most nincs olyan szállító, aki a lakossági díjért elvállalná a szolgáltatás teljesítését. Ezért az Önkormányzat pályázati úton fordul az államhoz, hogy a hulladékszállításra pótlólagos finanszírozást kapjon.


honlapkészítés: dupai