Nyílt nap az M0 autóúton

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Ecseri Lakosokat, hogy az M0 autóút ünnepélyes forgalomba helyezésére 2008. szeptember 16-án, kedden kerül sor. Az avatás után, valószínűleg a délutáni órákban megnyitják a forgalom előtt az elkerülő 4-es út, és a 2/A. jelű út közötti szakaszt.
Ecser Község polgármestere, Harazin István kezdeményezésére engedélyezte a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. és a kivitelező PVT-M0 Konzorcium, hogy a forgalomba helyezés előtt 2008. szeptember 14-én, vasárnap 10.00. és 16.00. óra között az érdeklődők gyalog, vagy kerékpárral, felmehetnek az M0 autóútra az Ecseri csomópont és a 31. úti csomópont között. Az autóútnak az Ecser felé eső (M5 autópálya irányába vezető) pályája használható. A látogatók forgalommentes körülmények között meg tudják nézni a megépült szakaszt, a felüljárókat, csomópontokat, vízelvezető műveket.

Fontos tudni, hogy a lehetőség két kerékre és két lábra szól, tehát csak gyalog, vagy kerékpáron lehet felmenni a bekötő útra és az M0 autóútra. Segédmotoros-kerékpárral, motorkerékpárra, autóval nem szabad ekkor felhajtani az útra!

A helyszínt biztonsági őrök és a polgárőrök biztosítják.

Az elképzeléshez csatlakozott Maglód Önkormányzata, de bizonyosan lesz látogató Budapest XVII. kerületéből és Gyömrőről is.

honlapkészítés: dupai