Ecseren tanácskoztak a Pest megyei jegyzők

A Jegyzők Országos Szövetsége Pest megyei Tagozata elnökének, Dr. Tóth Jánosnak a meghívására 2013. november 28-án, csütörtökön Ecserre látogattak Pest megye jegyzői, hogy szakmai konferencián vegyenek részt.

A jelenlévőket Gál Zsolt, Ecser polgármestere köszöntötte, aki bemutatta településünket, és megköszönte a jegyzők áldozatos munkáját.

Első napirendként Dr. Szép Tibor, Pest megye Főjegyzője tartott előadást a választásokkal kapcsolatos aktuális tudnivalókról, hiszen jövőre három választás is lesz, amelyek lebonyolítása óriási felelősséget ró a jegyzői karra.

Szünet után az aktuális feladatokról folytattak kötetlenebb tapasztalatcserét a résztvevők, hiszen a rendezvény egyik kimondott célja a hivatásukat most kezdő jegyzők szakmai segítése is volt.

"Nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy a jegyző kollégák megtiszteltek minket azzal, hogy ellátogattak Ecserre - mondta Barta Zoltán, Ecser Nagyközség jegyzője a tanácskozás után. Örülünk neki, hogy helyet adhattunk a megbeszélésnek. Szakmai munkánk elismerésének tartom, hogy rengeteg elfoglaltságuk közepette ennyien időt szakítottak a rendezvényre. Ismét bebizonyosodott az is, hogy igényesen megújult művelődési házunk alkalmas tanácskozások, továbbképzések lebonyolítására. Köszönöm a szervezésben, lebonyolításban résztvevők munkáját. Úgy láttam a jegyzők megelégedve , jó emlékekkel távoztak Ecserről."

honlapkészítés: dupai