Ecser - Őrbottyán 0 - 1

November 10-én az ecseri csapat az Őrbottyán együttesét fogadta hazai pályán.

Ecser S.E. – Őrbottyán KSE.: 0-1 (0-1)


Az ecseri csapat összeállítása:
Gubcsó Patrik, Gubcsó Dávid, Kanyik Ákos, Brunner Ádám, Ambrus Bálint, Félix Attila, Halász János, Lengyel István, Zsebe Tamás, Virág Tamás (Földváry Attila 65’), Földi Norbert (Zagyi Mihály Renátó 46’).

Sárga lap: Félix Attila 65’
Ambrus Bálint 76’

Piros lap: Földváry Attila 80’

Az ideges hangulatú találkozón mindkét részről a bíró tevékenységével sokkal többet foglalkoztak, mint kellett volna. A közönség szintén élesen kritizálta a játékvezetést. Az Őrbottyán csapata Morár Gábor góljával a 32. percben szerezte meg a vezetést. Sajnos az ecserieknek nem sikerült egyenlíteni.

Az ecseri csapat jelenleg a bajnokság 2. helyén áll 21 ponttal. 7 győzelem és 4 vereség a mérleg. Az első hét meccset megnyerték a fiúk, az utolsó négyet elvesztették. A bajnokság állása igen szoros. Három csapatnak van 21 pontja, kettőnek pedig 19.

A következő mérkőzésre 2013. november 16-án, szombaton 13.00. órakor kerül sor Vácszentlászlón. Ez lesz az őszi szezon utolsó meccse, ami nagy jelentőséggel bír. A Vácszentlászlóiak jelenleg a tabella 6. helyén állnak 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és két vereséggel.


Szabadrúgáshoz készül az Őrbottyáni csapat

Szöglet utáni helyzet

honlapkészítés: dupai