Két baleset történt pénteken este

A rendőrségi statisztika a múlt héten még azt mutatta, hogy ebben az évben Ecseren nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset. Bár tudtuk, hogy ebben a szerencsének is nagy szerepe van, mégis megdöbbentette a helyi közvéleményt, hogy pénteken rövid idő alatt két baleset is történt, ráadásul az egyik halálos kimenetelű volt.

2013. október 18-án 18.50. órakor az Arany János utcai vasúti átjáróban a Bukarestből Budapest Keleti-pályaudvarra közlekedő Traianus InterCity vonat összeütközött egy ecseri hölgy által vezetett Fiat Punto típusú személygépkocsival. A vonat szerencsére az autót nem gyűrte maga alá, hanem balra kiütötte a pályáról. A gépkocsit vezető hölgy megsérült, őt kórházba szállították. A vonaton nem sérült meg senki. A baleset körülményeit a rendőrség és a MÁV szakemberei vizsgálják.

19.20. perc körüli időben az M0 autóút 43-as kilométer-szelvényénél az M3-as autópálya felé vezető oldalon egy személyautó elgázolt egy középkorú ecseri férfit. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.
A helyszínelést a Dunakeszi Autópálya Alosztály munkatársai a forgalmi sávok lezárása mellett végezték el.


honlapkészítés: dupai