Útfelújítási pályázatot nyertünk

Ecser Község Önkormányzata tavaly is pályázatot nyújtott be a Hunyadi utca és a Zrínyi utca felújítására. 2007-ben a formailag hibátlan pályázat ellenére előbb tartaléklistára tették kéréseinekt, majd forráshiány miatt elutasították.
Önkormányzatunk az idén is beadta a két utca megújítására szolgáló pályázatát. A Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács 2008. július 28-ai ülésén a települési önkormányzati szilárd burkolatú belterületi közutak burkolat felújításának támogatása című programban egyik pályázatunkat vissza nem térítendő támogatásban részesítete. Ezáltal 3.900.000-Ft-ot szavazott meg Ecser részére. Ebből újíthatja fel az önkormányzat a Zrínyi utca Bajcsy-Zsilinszky utca és Széchenyi utca körüli szakaszát. A pályázaton elnyert összeg a teljes bekerülési költség 50 százaléka. A másik felét az önkormányzatnak saját forrásból kell biztosítania.
A Hunyadi utca felújítására beadott pályázatunkat az idén is forráshiány miatt tartaléklistára helyezték. Az időközben felszabaduló források függvényében erről november 30-ig döntenek.

honlapkészítés: dupai