Negyedszázad

25 évvel ezelőtt 1983-ban alakult meg az Ecseri Nyugdíjas Klub. E szép évforduló ünneplésére került sor június 28-án, szombaton a Rábai Miklós Művelődési Házban.

A jubileumra meghívták Ecser szlovákiai testvértelepülésének Nagymagyarnak a polgármesterét, a Nagymagyari Nyugdíjas Klub küldöttségét. Vendégként érkezett a Pilisi Nyugdíjas Klub delegációja, s a Maglódi Nőklub is képviseltette magát.

A Művelődési Ház zsúfolásig megtelt nagytermében Sosovicza Jánosné, a Klub elnöke köszöntötte a megjelenteket. Ezután id. Harazin István tiszteletbeli elnök emlékezett a korábbi történésekre, klubvezetőkre.
Harazin István, Ecser Község polgármestere megköszönte a klubtagok tevékenységét, és tortával kedveskedett a jelenlévőknek.

A Művelődési Ház udvarán felállított sátorban a kultúrműsort a házigazdák kezdték, majd a Maglódi Nők Klubjának fellépői kerültek sorra.

A műsor után Harazin Ferenc (önkormányzati képviselő) főztjét kóstolhatták meg a nyugdíjasok, majd az Újhartyáni Fúvószenekar zendített rá, és kezdetét vehette a táncmulatság.

Kívánunk a Klubnak további sikeres működést, a tagoknak jó egészséget!

honlapkészítés: dupai