Ál villanyóra leolvasók

FELHÍVÁS

Monori Rendőrkapitányság felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy „villanyóra leolvasónak” kiadva magukat ismeretlen személyek jelentek meg Maglód, Gyömrő, Üllő térségében, akik idős személyeket keresnek fel azzal az ürüggyel, hogy túlfizetésük van a szolgáltatónál. Az idős emberek jóhiszeműen beengedik ezeket a csalókat a lakásba, majd a „visszajáró pénz” fejében csalják ki tőlük megtakarított pénzüket.
Kérjük a lakosságot, hogy ne engedjenek idegeneket a lakásba, győződjenek meg kellőképpen arról, hogy valóban a szolgáltatók munkatársai kívánnak ingatlanunkra különböző ürügyekkel bejutni!
Kérjenek igazolványokat, hívják fel a szolgáltatót és egyeztessenek a munkatárs személyéről!

Kapitányságunk nagy erőkkel keresi az ismeretlen elkövetőket, azonban kérjük a lakosság segítségét ezen személyek felkutatása érdekében!
Akinek bármiféle információja van az elkövetőkről, vagy bármilyen egyéb információja van, mely az ügy szempontjából jelentőséggel bírhat, kérjük jelentkezzen a Monori Rendőrkapitányságon a 06-29/410-367, 06-29/410-726-ös telefonszámok egyikén, vagy bármelyik rendőri szervnél, az ingyenesen hívható 107, vagy 112-es telefonszámokon.

Monori Rendőrkapitányság

honlapkészítés: dupai