Rendőr - polgárőr konferencia Monoron

Monori Rendőrkapitányság 2012. november 15-én 10 órai kezdettel, az illetékességi területéhez tartozó polgárőr egyesületek vezetői részére ismételten konferenciát szervezett.
A félévente megrendezésre kerülő megbeszélésen a Kapitányságvezető Úr, a Polgárőr-összekötő tiszt, a Baleset- bűnmegelőzési előadó, a Rendőrőrsök Parancsnokai, és az illetékességi területünkön működő Polgárőrvezetők voltak jelen.
A konferencia célja – a kölcsönös bemutatkozáson kívül - a közös, hatékony együttműködés továbbfolytatása, polgárőrszervezetek működésének megismerése, szerződések értékelése, együttműködések tisztázása és az esetleges problémák megbeszélése.
Az összejövetel megnyitóján a Monori Rendőrkapitányság elismerését és gratulációját fejezti ki az „Év Polgárőr Egyesülete” díj tulajdonosának, a Csévharaszti Polgárőr Egyesületnek, és további eredményes és sikeres munkát kívánt.
Bemutatkozások, értékelések után a résztvevők megtették egyéb észrevételeiket is, majd a Kapitányságvezető Úr megköszönte a polgárőrségek eddigi munkáját és további együttműködésről biztosította a megjelenteket.

Monori Rendőrkapitányság

honlapkészítés: dupai