Az A.S.A Kft nyerte el a közbeszerzést

Újra az .A.S.A. gyűjti a hulladékot
Környezetvédelmi Hírlevél

Tisztelt Ecseri Lakosok!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012. október 8-tól településükön a közbeszerzési pályázat elnyerése után a lakossági hulladék elszállítását és ártalmatlanítását ismét cégünk, az .A.S.A. Magyarország Kft. végezheti.

A gyűjtés ideje:
minden héten csütörtökön reggel 6 órától
Első gyűjtési napunk: 2012. október 11.

Kérjük, hogy a megadott napon reggel 6:00 óráig szíveskedjenek a kukákat az ingatlanok elé kihelyezni, hogy az autó korai elhaladása miatt ne maradjon hulladék az utcán!

A gyűjtés módja – szabványos kukák:
A kor elvárásainak és a jogszabályi előírásoknak megfelelően az Önök településén is szabványos hulladékgyűjtő edényzet kerül bevezetésre.
Szabványos kuka: A közszolgáltatási szerződésben rögzített és szabványos edény a kereskedelmi forgalomban kapható 60, 110 vagy 120, illetve 240 literes kukát jelenti kerek vagy szögletes nyílással, amelyek használata az Önkormányzat rendelete alapján minden ingatlantulajdonos számára kötelező, és a szolgáltató csak a szabványos edényekből szállíthatja el a hulladékot.

Többlethulladék elszállítása:
Ha az Ön háztartásában rendszeresen hetente 120 liternél több hulladék keletkezik, akkor több 120 literes kukára vagy nagyobb, 240 literes szabványos kukára lesz szüksége, és a számla is ez alapján fog készülni. Erről az igényéről ügyfélszolgálatunkat kell tájékoztatnia.

Az esetenként keletkező többlethulladék elszállítására .A.S.A. feliratú zsákot biztosítunk. Azért kérjük az emblémás zsák használatát, mert ennek a zsáknak az ára már magában foglalja a hulladék elszállításának és kezelésének költségét is. 2012. októberében a KVG-s zsákokban elhelyezett hulladékot is elszállítjuk.

Házhoz menő szelektív gyűjtés rendje:

Minden hónap utolsó péntekjén szállítjuk el a hulladékot.

Gyűjthető anyagok:
 papír, azaz papír csomagolóanyagok, karton, fóliázatlan színes vagy fekete-fehér újságok, reklámújságok
 műanyag italos palackok (más műanyag nem!)
 fém italos dobozok (más fém, konzervdoboz nem!)

A kihelyezés módja:
 bármilyen kereskedelmi forgalomban kapható, átlátszó műanyag zsákban, bekötve,
 a papírt, fém italosdobozokat, műanyag palackokat tiszta állapotban, összelapítva, egy zsákban vegyesen is lehet gyűjteni, és
 a zsákokat, egy alkalommal akár több zsákot is ki lehet helyezni az ingatlanok elé
 a gyűjtés napján reggel 6 óráig.

FONTOS:
 A dobozokat, palackokat a gazdaságos tárolás és környezetkímélő szállítás érdekében szíveskedjenek összelapítani, hogy ne a bennük rekedt levegő töltse meg a zsákokat és az autót.
 A háromféle anyagot egy zsákban kell kihelyezni, mivel a feldolgozás előtt fajtánként szétválogatják azokat.

Üveggyűjtő konténereink – a már megszokott helyszínen - a Zrínyi u. 43. címen találhatóak.

Zöldhulladék-gyűjtés

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a zöldhulladék-gyűjtést minden páratlan hét pénteken végezzük, idén 2012. november 30-ig. A gyűjtési napok tehát: október 12., 26., november 09., 23.

Kérjük, hogy a megadott napon reggel 6 óráig szíveskedjenek a zöldhulladékot az ingatlanok elé kihelyezni, hogy az autó korai elhaladása miatt ne maradjon hulladék az utcán.

Kérjük, hogy az apró hulladék (falevelek, gallyak) szétszóródásának megelőzése és a gyors munkavégzés elősegítése miatt a gallyakat kötegelve, a leveleket zsákba gyűjtve, bekötve helyezzék ki. A használt zsák mérete, minősége, felirata ebben az évben bármilyen lehet, az összes típusút elszállítjuk.

Balesetveszély miatt nem áll módunkban elszállítani nagydarab faágakat, ezért kérjük, hogy ezeket aprítsák kisebb (maximum 1 méteres) darabokra.

Kérdés esetén, kérjük, forduljon bizalommal munkatársainkhoz!

Számlázással, adatváltozással kapcsolatban levelét a 2360 Gyál, Kőrösi út 53., e-mailjét a vevoszolgalat@asa-hu.hu címen, hívását pedig Illésné Bodor Judit a 06-29/540-265 számon hétfőtől csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-14 óráig várja.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Ecseren minden hónap 1. péntekjén 10.00-12.00 óra között kihelyezett ügyfélszolgálatot tartunk az alábbi címen: Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház, Ecser, Bajcsy-Zs. u.3.

Együttműködésüket előre is köszönjük, és reméljük, elégedettek lesznek szolgáltatásunkkal.

A.S.A Magyarország Kft

honlapkészítés: dupai