Segítsünk Lócinak!

SEGÍTSÜNK LÓCINAK!

Tisztelt Ecseri lakosok, vállalkozók!

A kétéves Lóránt életének megmentése érdekében szeretnénk a község összefogását kérni.
A szülők és az orvosok a kisfiú megszületése óta mindent megtettek, hogy a gyermek
meggyógyuljon, de a betegség makacsnak bizonyult.

Beck Lóránt János betegségéről röviden tájékoztatjuk Önöket.
Az egész két hónapos korában kezdődött. 2010 szeptemberében egy rutin vizsgálat alkalmával a jobb mellékveséjében neuroblastomát (idegsejtből kialakuló daganat) diagnosztizáltak.
Ekkor Lórántot megoperálták és eltávolították a jobb mellékveséjét.
6 hónap elteltével egy MR vizsgálat kimutatta,hogy sajnos Lórántnál újra kialakult a rettegett kór és IV-es stádiummal került vissza a kórházba. Itt egy 6 kemoterápiás blokkból álló protokollal kezdték kezelni.
Ahogy vége lett a Madarász utcai kórházban a kezeléseknek, egy hétre rá már be is kellett költöznünk a Szent László Kórházba, ahol egy nagy dózisú kemoterápia és egy autológ őssejtbeültetés várt Lócusra.
Kb. egy hónap kórházi bent tartózkodás után steril körülményeket kellett Lócinak biztosítani otthon Idén februárban kontroll MIBEG vizsgálatra mentek, ahol sajnos Lórántnál újra daganatot diagnosztizáltak. Újabb 4 kemoterápiát és ezen felül még 14 sugarat is előírtak Lócinak.

Itthon minden lehetséges kezelést végigcsináltak és már nem maradt mást esélye a kicsinek, mint a javasolt bécsi kezelés.
Kint egy úgynevezett immunterápiás programba vennék fel Lórántot a Szent Anna Kórházba,mert ez itthon sajnos nem elérhető. Amiről eddig tudunk, hogy ez egy kb. fél éves kezelés lesz első körben,de lehet,hogy ennél még hosszabb.

Ehhez szeretnénk kérni a segítséget! A bécsi kezelés nagyon sokba kerül – 4 és fél millió Ft – ezért fordultak a nyilvánosság felé (TV2 AKTÍV műsor) – is.
Látva a kisfiú akaraterejét, és vidámságát kérjük Önöket, hogy adjunk esélyt gyógyulására!

Elérhetőség:
Bankszámla szám: OTP Bank: 11773061-00240316
Név: Fung Brigitta/ Beck Lóránt János
Telefonszám: 0620/386-83-26
Lakcím: 2233 Ecser Arany J. u.8.
Cserfa újság megjelenése után a Gyógyszertárban és a Szilvi fagyizóban (Rákóczi u 4)
gyűjtődoboz is áll rendelkezésükre.

Köszönjük:

Barna Sándorné és Matuszka Lászlóné
szomszédok

honlapkészítés: dupai