A HungaroControl támogatja Ecser fejlesztését

A légiforgalmi irányítást végző HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. az idei évben is pályázatot írt ki a partner önkormányzatai részére.

Az idén 10 éves jubileumát ünneplő HungaroControl a tavalyi sikeres pályázati együttműködésnek és a pályázati felhívásra benyújtott kiváló kezdeményezéseknek köszönhetően döntött úgy, hogy a partner önkormányzatok részére elkülönített keretet 2012-ben 10 millió forintról 25 millió forintra emeli.

16 önkormányzat összesen 27 támogatásra méltó ügyet ajánlott a cég figyelmébe. A keretösszeg bővítése lehetővé tette, hogy valamennyi pályázó testület támogatásban részesülhessen. A HungaroControl – a felhívásban maximalizált – 18 pályázatot támogatott 2012-ben, és ezzel kimerítette az Önkormányzati Társadalmi Felelősségvállalás Program keretében a rendelkezésére álló 25 millió forintos keretösszeget.

A bíráló bizottság az előzetesen közzétett értékelési szempontok alapján úgy döntött, hogy Ecser Község Önkormányzata által benyújtott „Ecser Község településközpontjának megújítása” című pályázat megvalósításához a HungaroControl 1.300.000- forinttal járul hozzá.

A pályázat szerint az önkormányzat ezt az összeget gyalogos híd felújítására, parkosításra és útbaigazító táblák vásárlására fordítja.

honlapkészítés: dupai